Udendørs lanterner

Forestil dig en dejlig varm sommeraften, hvor I har grillet, spist og hygget med venner og familie. Nu vil I gerne spille spil, men mørket har sænket sig over haven, og I kan næsten ikke se noget på havebordet.

Her kan udendørs lanterner både hjælpe med at kaste et let lys over haven, så I kan sidde udenfor i meget længere tid, samtidig med at skæret fra lanternerne giver en utroligt hyggelig og varm belysning.

Tag et kig her på siden og find en udendørs lanterne, som passer helt perfekt for dig. Du finder flere forskellige modeller, så der skal nok være en, som du vil kunne lide.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Udendørs lanterner – Hvorfor bør du købe dem?

Udendørs lanterner er en virkelig fin og hyggelig tilføjelse til din have, hvis du har brug for lidt ekstra belysning, men samtidig synes, at havelampernes skær bliver for voldsomt. Lanterner skaber en hyggelig stemning, og du har adskillige forskellige designs og materialevalg at vælge imellem.

Du behøver desuden ikke nøjes med at anvende dem om sommeren – du kan sagtens bruge dem om vinteren udenfor. Forestil dig, at sneen er faldet smukt i haven, og du sidder indenfor og stirrer ud på det hyggelige snelandskab, mens lanternens lys knitrer ved siden af. Udendørs lanterner gør helt utvivlsomt noget ekstra hyggeligt for din have, uanset hvilken årstid du bruger dem, og om du bruger dem udelukkende til belysning.

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du køber udendørs lanterner, bør du være opmærksom på, hvilket materiale du vælger. Du bør altid gå efter et materiale, der ikke kan ruste, da de udendørs lanterner i den grad skal kunne stå imod vores hårde nordiske vejr med enorme mængder af regn, sne og slud.

Det betyder også, at du formentlig bør vige udenom de allerbilligste, da de simpelthen ikke kan overleve udenfor. Der findes en masse lanterner, som kan anvendes indenfor, men når du gerne vil have, at de skal kunne bruges udenfor, bør du gå benhårdt efter lanterner, der er beregnet til udendørs brug.

Du kan dog stadig godt tage dine indendørs lanterner med udenfor under grillaftenen, men husk at få den med indenfor igen, så du ikke risikerer, at den bliver fanget i regnen.

Overvej eventuelt også at købe en oliebaseret lanterne, da flammen her vil være mere hårdfør i det kolde vejr. Stearinlys og fyrfadslys vil simpelthen have svært ved at holde flammen i det kolde og våde miljø.

Hvordan indretter du med udendørs lanterner?

Det er super nemt at indrette med udendørs lanterner. Du kan sagtens sætte en udendørs lanterne helt for sig selv og lade den skinne alene. Her kan du eventuelt gå efter en lanterne, som har lidt mønster på siderne, så lysskæret bliver mønstret og ekstra smukt.

Men du kan også sagtens kreere små stilleben udenfor, så de udendørs lanterne får selskab. Er det jul, kan du sætte lanternen sammen med en krans af gran og nogle julekugler. Er det vinter, kan du lege med tørrede kogler og gran. Efteråret byder på kastanjer og nedfaldne agern, som du fint kan lægge ind i lanternen eller skabe et lille naturligt landskab ved siden af lanternen. Om sommeren kan du lege med diverse farvede blomster og bær.