Solcelle lanterner

Lanterner er den mest stemningsskabende og hyggelige belysning, der kan anvendes på terrasser, i sommerteltet, i haven eller på altanen. Når du vil have maksimal brandsikkerhed og mest værdi for pengene, skal du vælge solcelle lanterner.

Disse er det sikre og miljøvenlige valg, som de findes i alle regnbuens smukke farver.

Lanterner med solceller er de mest moderne og funktionelle udgaver af belysningen. Fremfor at bruge pærer får du nem og ubesværet anvendelse med lanternerne, som får energi til at lyse op fra solen.

Her på siden kan du finde forskellige modeller, så der skal nok være en eller flere, som vil passe til dig. Tag et kig herunder.

Fordelene ved at vælge solcelle lanterner

Der er mange årsager til, at de smukke udendørslamper med den tynde skal er et populært valg til sommerens arrangementer. Det er fleksibel belysning, som kan hænges op i et festtelt, i haven, på træer, langs husmuren eller på stolper. Lamperne skaber en hyggelig, skøn og afslappende stemning og er egnede til både små og store formål.

Derudover kan du få glæde af følgende fordele, når du vælger solcelle lanterner:

  • Energibesparende valg
  • Budgetvenlige udgaver
  • Findes i mange størrelser og farver
  • Nemme at hænge op og pynte med
  • Kan bruges igen og igen

Når du har lanterner med solceller, skal du ikke forholde dig til at købe tilbehør til belysningen. På de almindelige udendørslamper skal der fra tid til anden købes pærer. Med solcelle lanterner skal du blot sørge for, at dine stemningsfulde lamper befinder sig i solens stråler i løbet af dagen. Herved opsamler de energi, så de kan lyse og funkle, når mørket lægger sig.

Skab de smukkeste omgivelser til den store begivenhed

Lanterner egner sig til sommerens mange fester. Det kan være brylluppet, barnedåben, fødselsdagen eller sommerfesten. Du skal ikke bekymre dig om brandfare eller børnenes sikkerhed, eftersom lanternerne fungerer i kraft af solens stråler.

Med de mange valgmuligheder der findes i forhold til farver, kan du udvælge dig de havelamper, som passer til din fest og din smag. Til brylluppet kan det være de hvide og transparente lamper, der giver et smukt, stilrent look. Til sommerfesten kan det være ønsket med et mere dominerende look og udtryk, hvor du mixer forskellige farver.

Sørg for at vælge solcelle lanterner der passer til din smag, så du kan bruge dem i flere år.

Det er dog ikke kun om sommeren at disse lanterner kan bruges. Selv om vinteren kan de opfange solens stråler, når de sniger sig igennem skyerne. Forestil dig at komme hjem en mørk aften og oplev stemningen af lyset fra en lysende lanterne, der har fået sit belysning fra solen i løbet af dagen.

Solcelle lanterner giver dig størst anvendelsesglæde og længst holdbarhed

De velkendte rispapirslamper er lavet i tyndt materiale, der er porøst, og som nemt risikerer at gå i stykker. Med solcelle lanterner får du et stærkere og mere holdbart produkt, som du kan genbruge til alle sommerens fester og arrangementer.

De er lavet i robust materiale, som holder til det danske vejr, der ind imellem viser sig fra sin blæsende side.

Du får mere værdi for pengene, når du vælger havelamper i bedste kvalitet. Det kraftige materiale øger også dine anvendelsesmuligheder med havelamperne. Du kan have de smarte lanterner med solceller hængende et fast sted i haven hele sommeren eller vinteren, så der skabes de mest hyggelige omgivelser, der indbyder til ro og afslapning.

Med solcelle lanterner slipper du for i fremtiden at skulle forholde dig til ledninger og placering i forhold til stikkontakter. Dette giver husstandens og festens mindste deltagere mulighed for at lege frit og sikkert.

Når solcelle lanterner er blevet fuldt opladede, kan de lyse i op til 10 timer alt efter model.