Bambus lanterner

Gennem de seneste år har bambus virkelig vundet indpas i den nordiske indretningsstil – og det gælder også bambus lanterner. Det skyldes formentlig både, at bambus er et virkeligt pænt og hyggeligt materiale, men det store fokus på miljø og bæredygtighed har helt sikkert også givet bambus en fortjent kærlig opmærksomhed.

Bambus er nemlig et ekstremt bæredygtigt materiale. Når du fælder bambus, vokser det nemlig meget, meget hurtigt ud igen. Det betyder samtidig, at fældning af bambus er markant bedre for miljøet end fældning af de fleste andre træsorter.

Du får også mulighed for at finde bambus lanterner, som du kan bruge til dit hus eller lejlighed. Herunder finder du de forskellige modeller.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Hvor kan du bruge bambus lanterner?

Lanternerne af bambus er oplagte at anvende i sommerhuset eller kolonihaven, og det skyldes netop det fine bambus materiale. Rigtig mange vælger nemlig at indrette med bambusmøbler i sommerhuse og kolonihaver, og her vil lanterner af bambus passe virkeligt fint ind.

Bambus lanterner er dog på ingen måde kun brugbare i sommerhuse og kolonihaver – de kan skabe en hyggelig stemning, hvor som helst. Brug dem indenfor i dit hjem som en del af din personlige indretning. Bambus lanterner er nemlig i sig selv ganske kunstneriske og etniske at se på, og de leder tankerne hen til magiske rejser til Østen og lækre solnedgange på stranden.

Du kan desuden sagtens bruge bambus lanternerne udenfor, da bambus er et relativt hårdført materiale – det er jo netop vant til at stå udenfor. Dermed er det også oplagt til din terrasse eller altan, hvis du gerne vil skabe en ekstra hyggelig stemning udenfor.

Bambus lanterner – Hvordan indretter du med dem?

Hvis du gerne vil have store lanterner, kan du med fordel lade dem stå alene på gulvet og på den måde fungere både som belysning, varmekilde og et lille kunstværk på gulvet. De lidt mindre bambus lanterner er oplagte at bruge i forbindelse med smukke stillebens, hvor du tilføjer en stor buket tørrede blomster og små dekorative figurer fra dine rejser, yndlingsbutikker eller -mennesker.

Skab en hyggekrog i dit yndlingshjørne af stuen, hvor du sætter din yndlingslænestol – eventuelt i bambus – og lader den flyde med rigelige mængder af tæpper og puder. Lav et ”bord” af bøger og magasiner, og placer din bambus lanterne ved siden af. Pynt med nips, skåle med snacks og lidt blomster, og pak dig selv ind i tæpper med din yndlingsbog.

Placer eventuelt også dine mindre bambus lanterner i vindueskarmene rundt omkring i hjemmet og skab en hyggelig stemning både indenfor og udenfor.

Hvorfor er bambus et godt materialevalg?

Som nævnt er bambus et virkeligt miljørigtigt valg, da bambustræerne vokser meget hurtigt ud igen. Dermed belaster du hverken miljø eller natur i samme grad som med en række andre materialer, og du sikrer samtidig, at du har en virkelig holdbar lanterne.

Med en bambus lanterne får du desuden en lanterne, der kan anvendes både udenfor og indenfor. Det er et hårdført materiale, der kan tåle lidt af hvert, men det er samtidig et materiale, der er utroligt let, luftigt og fint at se på både ude og inde.

Bambus lanterner er således også et godt økonomisk valg, da de holder i lang tid og har en god allround anvendelighed.