Have lanterner

Der er mange måder at udsmykke dit hjem på, både indendørs og udendørs, men hvis du mangler inspiration til særligt sidstnævnte, så kan have lanterner være en virkelig god tilføjelse. De fås i mange forskellige former, farver, størrelser og designs, og de kan tilbyde en skøn og nem måde at gøre dit hjem endnu hyggeligere.

Her på siden kan du blive inspireret til at finde lige præcis de have lanterner, som vil tage sit bedst ud i din have, på din terrasse, på din altan eller et helt fjerde sted.

Kast et blik på udvalget og se om der er en eller flere, som vil passe til din smag. Find dem lige herunder.

TILBUD
Spar 38
HOUSE NORDIC Mirto lanterne, m. håndtag, kvadratisk - glas og sort stål (sæt af 2)
Pris 341kr
HOUSE NORDIC Tolosa lanterne, m. håndtag, rektangulær - glas og sort stål (sæt af 2)
Pris 419kr
IB LAURSEN lanterne - klar/sort glas/metal, m. stor aflang afrundet tag
Pris 699kr
HOUSE NORDIC Corfu lanterne, m. håndtag, kvadratisk - glas og grå-beige stål (sæt af 2)
Pris 399kr
HOUSE NORDIC Corfu lanterne, m. håndtag, kvadratisk - glas og grøn stål (sæt af 2)
Pris 399kr
IB LAURSEN Lanterne Jubilæum special edition - glas og kobber
Pris 1.279kr
BLOOMINGVILLE Live lanterne, rund - natur terrakotta (Ø24)
Pris 589kr
OYOY LIVING Maki Lanterne - Stor
Pris 999kr
OYOY LIVING Maki Lanterne - Stor
Pris 999kr
OYOY LIVING Maki Lanterne - Stor
Pris 999kr
OYOY LIVING Maki Lanterne - Lille
Pris 649kr
OYOY LIVING Maki Lanterne - Lille
Pris 649kr
OYOY LIVING Maki Lanterne - Lille
Pris 649kr
TILBUD
Spar 60
Udendørs LED lanterne
Pris 99kr
TILBUD
Spar 10
Lanterne med LED-lys
Pris 49kr
Solar have-lanterne med 20 LED
Pris 79kr
TILBUD
Spar 16
Solar lanterne med LED
Pris 59kr
LED lanterne med levende flamme
Pris 249kr

Have lanterner kan bruges på flere måder

Have lanterner bliver primært brugt til at skabe en hyggelig stemning omkring hjemmet. De fleste foretrækker at sætte dem i haven, men de kan placeres mange forskellige steder. Brug dem for eksempel til at give lidt ekstra belysning omkring indgangspartiet til dit hjem, når du får gæster. På den måde kan have lanterner lede vej fra indkørsel til hoveddøren, når det er mørkt.

Du kan også bruge dine have lanterner på terrassen eller altanen, og gøre dem til en del af din udendørs indretning. Udover at skabe en utroligt hjemlig og hyggelig atmosfære på din altan, kan de også være gavnlige i forhold til at tiltrække insekter, så de ikke generer dig og dine gæster. På den måde kan strategisk placerede have lanterner gøre de lange sommer- og efterårsaftener på terrassen eller altanen væsentligt mere behagelige.

Derudover kan have lanterner være en ideel måde at skabe en særlig stemning og atmosfære til en havefest i sommerhalvåret. Her kan du stille have lanterner forskellige steder i din have for at opnå en næsten magisk og fortryllende stemning.

Lanterner til haven – Bring stemning i vinterperioden

Du kan også placere dine lanterner i din have om vinteren, så de kan ses fra for eksempel stuen i dit hjem. På den måde kan de bidrage til den hyggelige stemning indendørs, og hvis det har sneet, vil de kaste et særligt flot skær over dit havelandskab. Der er nærmest uendelige måder at bringe en have lanterne i spil, og uanset hvor du stiller dem, vil de bidrage med hyggelig belysning og en hjemlig atmosfære.

Find det rette design af have lanterner til dit hjem

Der findes et stort og herligt udvalg af forskellige lanterner til haven, så det er nemt at finde noget til enhver smag og enhver indretningsstil. Når du skal finde de rette have lanterner til dig, bør du særligt tænke over tre ting:

  • Hvor skal de stå? Skal de stå i haven eller på en overdækket terrasse? Nogle have lanterner er åbne, mens andre er lukkede. Som hovedregel vil de åbne passe bedst til overdækkede områder, mens de lukkede ofte kan fungere fint til at stå under åben himmel.
  • Hvilken slags lyskilde vil du bruge? Vil du bruge levende lys eller eksempelvis elektriske lys? Førstnævnte er måske mere autentiske, men forurener luften mere og holder kortere tid.
  • Hvilket design passer bedst? Til dette spørgsmål bør du overveje, hvilken indretningsstil dine have lanterner skal passe sammen med, men også om de skal kunne tåle forskellige vejrforhold. For eksempel vil metal klare sig bedre i regnvejr end tyndt flet.

Alt i alt kan du faktisk finde have lanterner til stort set ethvert formål og en hvilken som helst smag du har.