Sorte lanterner

Har du besluttet dig for at få nogle lækre lanterner til enten haven eller hjemmet? Og er du i tvivl om, hvilke du skal vælge? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her finder du nemlig et komplet overblik over et stort udvalg af smukke sorte lanterner. Du får også en kort guide til, hvordan du kan indrette med dem, hvor de kan bruges, og hvad du skal være opmærksom på.

Guiden finder du under produkterne. Lige herunder finder du udvalget af sorte lanterner. Der er flere forskellige modeller, så du får mulighed for at finde en eller flere, som passer til dig. Tag et kig på dem.

Sorte lanterner – Sådan vælger du dem til dit hjem

Lanterner er rigtigt gode til at skabe en stemning – og det gælder uanset årsag og valg af placering. Lanterner er lig med hygge, og de kaster en smuk belysning fra sig, som skaber en rigtigt dejlig stemning. Og de sorte lanterner blender desuden rigtigt flot ind i enhver indretning og har et klassisk, minimalistisk og let råt look.

Når du skal vælge mellem de mange forskellige sorte lanterner, skal du først og fremmest gøre dig klart, hvad du ønsker, at lanternen skal kunne. Skal det være en lanterne, der leger med lyset og kaster små silhuetter ud i rummet eller natten, vil en sort bambuslanterne være et godt bud.

Vil du gerne have sorte lanterner, der lyser hele rummet op, er det en god idé at vælge den slags, der er høj og helt firkantet med store klare glasflader. Her vil lyset nemlig have alle muligheder for at få lov til at fylde og lyse op.

Hvis du er nervøs for, at du glemmer at slukke for lanternen, så findes der sorte lanterner med LED lys, så du ikke skal være nervøs for lysene. Desuden er disse ofte ledningsfri, så du heller ikke skal ærgre dig over grimme ledninger på gulvet.

Sådan indretter du smukt med sorte lanterner

Sorte lanterner er oplagte i indretningen, når du gerne vil skabe hygge. Du kan både få varianter til udendørs brug og til indenfor, og de er meget nemme at indrette med.

Vil du for eksempel bruge dem på altanen, terrassen eller i haven, så fungerer de både godt helt alene eller sammen med andre fine sorte lanterner i forskellige størrelser. Men du kan også skabe små miljøer med blomster og planter i smukke krukker, hvor lanternen udgør et lille lysende element i midten.

Vil du gerne bruge de sorte lanterner indenfor, er de rigtigt smukke i din vindueskarm, hvor de skaber glæde både indenfor og udenfor. Men de kan også sagtens stå på et lille bord i en hyggekrog, hvor du sidder og læser, eller hvis du gerne vil have noget hyggelig belysning i køkkenet, mens du laver mad. Den kan også stå på natbordet og lyse, inden du skal sove. Brug de sorte lanterner alene eller i små stilleben, hvor du pynter med bøger, kunst og krukker.

Sorte lanterner – Forskellige former

Der er uendeligt mange forskellige former, designs og faconer på sorte lanterner, og der kommer hele tiden nye varianter. Der er de klassiske gulvlanterner med glas eller de cylinderformede LED lanterner. Men der er også lanterner i bambus og rispapir, ligesom der er varianter med farvet glas, glas med mønster og forskellige former for udskæring. Valget er dit – og der er rigeligt af sorte lanterner at vælge imellem.