Kobber lanterner

Elsker du levende lys? Mange holder af den særlige hyggelige stemning, som en levende flamme kan give. Hvis du leder efter en måde, hvorpå du kan få både praktisk belysning og en flot dekoration, så kan kobber lanterner være et godt bud. En lanterne er nemlig en sikker og skøn måde at have levende (eller falske) lys tændt både inde og ude, mens den samtidigt i sig selv er dekorativ.

Med en kobber lanterne kan du udsmykke dit hjem på en stilfuld måde. Dette kan både være ude som inde. Her på siden kan du finde et pænt udvalg af kobber lanterner, som du kan bruge til dit hjem.

Se produkterne lige herunder.

TILBUD
Spar 28
A2 Living fyrfads kobber lanterne og spyd til fyrfads lanterne m. LED fyrfadslys
Pris 252kr
TILBUD
Spar 300
A2 Living lanterne væg mini kobber højde 36,5 udendørs
Pris 1.699kr
A2 Living lanterne maxi kobber højden 60 cm udendørs
Pris 3.334kr
A2 Living lanterne mini kobber højde 33,5 cm udendørs
Pris 1.899kr
A2 Living lanterne micro kobber højde 25 cm udendørs
Pris 1.234kr
Kobber lanterne i fantastisk kvalitet, 3 størrelser. Udendørs lanterne i kobber fra 1299 kr. - størrelse 17 x 17 x 33,5 cm
Pris 1.699kr
Kobber lanterne i fantastisk kvalitet, 3 størrelser. Udendørs lanterne i kobber fra 1299 kr. - størrelse 12,5 x 12,5 x 25 cm
Pris 1.299kr

Kobber lanterner – Både praktisk og dekorativ

En lanterne er både funktionel og dekorativ, hvis du leder efter en hyggelig måde at få belysning på. Kobber er et solidt materiale, så du let kan have din lanterne stående både indendørs og udendørs. Lys og varme inviterer folk ind til en hyggelig atmosfære.

Du kan få kobber lanterner i forskellige størrelser, og du kan kombinere forskellige af samme model som en flot og lysende dekoration. Enten vil du kunne løfte den øverste del af lanternen af, eller lanternen kan have en lille åbning, hvor du vil kunne sætte lys ind. Det er op til dig, om du foretrækker en levende flamme, eller om du går med de falske lys med batteri, der imiterer det levende lys.

Introducer den smukke kobber lanterne i dit hjem

De seneste år er man gået mere og mere væk fra de klassiske sølv og guld-metaller, og i stedet har man vendt sig mod de mere farverige kobber og rosegold nuancer. Vi har set de smukke metalnuancer særligt i indretning og design, hvor det passer smukt med en nordisk og mere simpel stil.

Du kan få forskellige udgaver af kobber lanterner, der giver sit unikke præg til dit hjem. Det orangerøde kobber står flot til et mere minimalistisk hjem, hvor den giver et pust til ellers neutrale farver.

Lanterner af kobber – Tålmodighed kan give flot patina

Lanterner af kobber kan stå indenfor i vindueskarmen, byde folk velkomne ved indgangspartiet eller hænge i træernes grene på en dejlig lun sommeraften. Hvis du vælger at have din kobber lanterne udendørs, vil du kunne opleve, at materialet vil oxidere. Oxideringen er en naturlig del af, at kobberet kommer i kontakt med naturens elementer, når den grønne ir angriber overfladen.

Det kan dog være en ekstra flot detalje, hvis din kobber lanterne er oxideret. Den grønne nuance, som ir giver, er nemlig smuk at se på, og den har også en rustik charme.

Hvis du ønsker den mere rustikke oxidering på dine kobber lanterner, så findes der flere måder, hvorpå du selv kan igangsætte processen, så den forløber hurtigere.

Kobber lanterner hele året rundt

Kobber lanterner er flotte både sommer og vinter og kan derfor bruges hele året rundt. Om sommeren er det oplagt med lanterner udendørs, der kan lyse op, når tusmørket falder på. Det vil skabe en rigtig hyggelig stemning til en dejlig sommerfest, hvis folk sidder udendørs på terrassen.

Til vinter skaber lanterner ligeledes en hyggelig stemning, men her er danskerne rykket indenfor. Med en flot kobber lanterne kan du skabe en ekstra hyggelig stemning indendørs med levende lys, eller du kan byde folk velkomne til dit hjem med en lanterne udenfor døren.