Papir lanterner

Papir lanterner er de dekorative, hyggelige og stemningsskabende havelamper, som kan bruges til små sammenkomster og store fester i sommerperioden.

De skønne lamper kan hænges op, hvor det skal være. Det kan være i træer, ved haveteltet, på terrassen eller på husmuren.

Den store fordel ved papir lanterne er deres lave pris, mange farvemuligheder, varierede designs og utallige anvendelsesformål.

Der er flere forskellige typer, som du kan vælge imellem. Herunder finder du udvalget, så tag et kig på det og se om der er nogle, der vil passe til dig. Der er mange forskellige farver og størrelser.

Lanterne 25 cm - guld
Pris 24kr
Lanterne 35 cm - guld
Pris 26kr
Hvid lanterne med LED lys - 30 cm
Pris 35kr
Hvid lanterne med LED lys - 20 cm
Pris 25kr
Lanterne 25 cm - hvid
Pris 12kr
Lanterne 25 cm - rød
Pris 12kr
Lanterne 22 cm - halloween
Pris 14kr
Lanterne - halloween
Pris 19kr
Lanterne - halloween
Pris 19kr
Lanterne - halloween
Pris 19kr
Lanterne 22 cm - halloween
Pris 19kr
Lanterne 22 cm - halloween
Pris 19kr
Lanterne 45 cm - hvid
Pris 34kr
Lanterne 25 cm - mørk pink
Pris 12kr
Lanterne 25 cm - orange
Pris 12kr
Lanterne 25 cm - lys grøn
Pris 12kr
Lanterne 25 cm - lilla
Pris 12kr
Lanterne 25 cm - lys pink
Pris 12kr
Just Married lanterne poser
Pris 49kr
Lanterne 20 cm - lys pink
Pris 18kr
Lanterne 20 cm - creme
Pris 18kr
Lanterne 25 cm - lys pink
Pris 24kr
Lanterne 35 cm - lys pink
Pris 26kr
Lanterne 35 cm - creme
Pris 26kr
Lanterne 35 cm - laksefarvet
Pris 26kr
Lanterne poser med hjerter og duer
Pris 29kr
Lanterne 25 cm - hvid
Pris 24kr
Lanterne 20 cm - hvid
Pris 18kr
Lanterne 25 cm - creme
Pris 24kr
Lanterne 35 cm - hvid
Pris 26kr
TILBUD
Spar 18
Pink Lanterne med led lys 30 cm
Pris 18kr
Lanterne poser med hjerter 15 cm x 9 cm x 26 cm
Pris 34kr

Fordelene ved at bruge papir lanterner i haven til sommer

Vil du have charmerende, skøn og budgetvenlig dekoration til din sommerfest i haven? Med de funktionelle og dekorative havelamper i papir kan du skabe de mest festlige rammer til dit arrangement. Lamperne vil lyse op i de farver, du har valgt dem i. Om du er til et gennemført look med lanterner i samme farve, eller om du er til det farverige udtryk, afhænger af din fest og din smag.

Du kan blandt andet få glæde af følgende fordele med de skønne papir lanterner:

  • Flot, festlig og dekorativ pynt
  • Kan bruges til enhver type have- eller sommerfest
  • Findes i alle regnbuens farver
  • Budgetvenlig pynt
  • Kan pakkes ned og genbruges til et senere udendørsarrangement

Når du beskytter dine papirlamper, kan du få glæde af dem i lang tid. De er nemme at folde sammen, og de kan opbevares i en pose eller i en kasse. På den måde har du altid stemningsskabende pynt til den fest, du vil holde i haven.

Papir lanterner – Nem opsætning og praktisk opbevaring

Dine papir lanterner fylder ingenting, når du modtager dem. De er foldet sammen, og skal trækkes ud før opsætning. Dette gør opbevaringen nem, da du blot skal folde dem sammen igen. Stort set alle lamper har en praktisk krog af metal i toppen, som skal bruges til ophæng.

Der er forskellige designs på de populære lanterner. Nogle er aflange, andre er firkantede og mange er runde. Er du til det kreative look, kan du mixe og matche forskellige designs og farver. Til konfirmationen, brylluppet eller familiefesten kan det være ønsket at vælge samme type lampe.

Valgmulighederne er mange.

Eftersom lanterne i papir er de mest skrøbelige, er det en god idé at forholde dig særligt til placering af dem. Sørg for at hænge dem op i haven på steder, hvor der er læ. Herved undgår du bedst muligt, at dine skønne lamper går i stykker.

Værd at vide om funktion og anvendelse for lanterner af papir

Når du køber papir lanterner, skal du forholde dig til, om de bruger almindelige pærer eller LED pærer. Det er værd at vælge den sidstnævnte slags, da du får mere værdi for pengene, og da du skåner miljøet.

De fleste, moderne havelamper i papir er lavet til at fungere sammen med LED pærer. Her skal du blot bruge batterier for, at du får smukke, lysende omgivelser til din fest.

Når du har papir lanterner med LED pærer, kan du slukke og tænde for dine lamper. Her er der en lille knap på siden, som du kan bruge efter behov.

Når du køber og bestiller dine papir lanterner, kan du få information om alle de vigtige detaljer såsom form, farve, diameter i centimeter samt funktion.